Welcome to my warehouse of thoughts and dreams.

Narozeniny blogu - 20. listopadu 2016

Layout made by me

Desert on emojidex 1.0.34 Night With Stars on Mozilla Firefox OS 2.5 Anchor on emojidex 1.0.34

Difficult roads often lead to beautiful destinations.

Recenze - Kiseijuu: Sei no Kakuritsu (Parasyte -the maxim-)

19. srpna 2017 v 1:40 | Nivashima


PARASYTE - THE MAXIM


Název - Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
Alt. Název - KSNS, Parasyte - The Maxim, Parasite, Parasitic Beasts, Parasyte
Věkové omezení - 15+
Počet dílů - 24




Děj - Izumi Shinichi je 17 ročným študentom, žijúcim so svojimi rodičmi v jednej z pokojných štvrtí Tokia. Jednej noci, mimozemská forma života podobná červom nazývaná Parasyt napadne Zem, preberajúc kontrolu nad mozgom ľudských hostiteľov, vlezúc im do uší či nosa. Jeden z Parasytov sa pokúsi vstúpiť aj do spiaceho Shinichiho, avšak po dvoch neúspešných pokusoch mu spraví dieru do dlane, pokúšajúc sa o cestu k mozgu cez telo, v čom mu však Shinichi zabráni a tak zostáva uväznený v jeho ruke a obaja sú tak nútený k spoločnej koexistencii. Jeho meno je Migi a so Shinichim sa snažia bojovať a prežiť útoky ostatných Parasytov, ktorým sa nepáči myšlienka, že Shinichiho mozog ostal nedotknutý. /Zdroj - Shirai/

Můj názor - Mimozemští parazité, co infikují Zemi? Věděla jsem, že je to něco pro mě, jen co jsem si přečetla popis. A nemýlila jsem se. Poslední dobou jsem vybíravá, ale Parasyte mě nadchnul. Postavy jsou propracované, mají hloubku a snadno jsem si je oblíbila. Obzvlášť Izumiho a jeho parazita Migiho, který se mu usídlil v ruce, protože se nedokázal zmocnit mozku. Tedy nejprve jsem tu věc nesnášela, ale to se změnilo při vývoji 'přátelství' mezi jím a Izumim, což bylo úžasné sledovat. Musím se přiznat, že mi trošku trvalo, než jsem si zvykla na zvláštní animaci parazitů. Jediný bod tím pádem strhnu za animaci. Poslední dva-tři díly jsem odkládala a dotáhla to až s větším časovým odstupem, avšak po jejich dokoukání jsem civěla na monitor jako v transu a netušila, co si počít se životem xD Anime se zabývá filozofickými otázkami a nutí vás k zamýšlení, takže pokud je něco podobného váš šálek čaje, pusťte se do toho! Nechybí brutalní sccénky, krev a překvapení! Dobré anime.


- Mé hodnocení -

Celkem - 10
Příběh - 10
Charaktery - 10
Hudba - 10
Animace - 9

Opening

Trailer


-

Výsledek obrázku pro parasyte the maxim gifs

Související obrázek

-


***ONLINE***

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nagis Nagis | Web | 20. srpna 2017 v 8:16 | Reagovat

Souhlasím. Tohle anime sem si taky hodně oblíbila už bych ho mohla taky dokoukat :D

2 Orida Orida | Web | 21. srpna 2017 v 1:13 | Reagovat

Hm... O tomto som zatiaľ len počula... Žeby si konečne po dlhej dobe pozriem nejaké anime? Hmmmmmm :D

3 Nagai Nagai | Web | 21. srpna 2017 v 11:14 | Reagovat

Hmmm, tak že bych se na něj konečně podívala? Chytám se na to kouknout už třeba rok a ještě jsem se k tomu nějak nedostala :D Po tomhle článku to budu muset napravit!

4 Sakura Minamino / Tweedledee Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 22. srpna 2017 v 15:16 | Reagovat

Kiseijuu je pro mě jedna z absolutních špiček v rámci žánru.

5 Wafer Wafer | 24. srpna 2017 v 19:44 | Reagovat

Fakt dlouho přemýšlím, jestli se na to podívat, ale nemůžu se rozhodnout. :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama